×
2021-geraniums-3000-colourful-get-together-garden-01

Zeg het met bloemen! Cadeausuggesties met geraniums.

Geraniums zijn een ideaal cadeau om te geven voor bijvoorbeeld Moederdag, een verjaardag, een zomerse brunch of tuinfeest. De ontvanger kan er namelijk tot diep in het najaar van genieten. De specialisten van Pelargonium for Europe geven een aantal cadeausuggesties.

Bloemenkistje

Een houten kistje vol rijkbloeiende geraniums is een ideaal cadeau voor elke balkon- en tuinliefhebber. Het ziet er extra mooi uit als de geraniums en de kleur van de houten kist op elkaar zijn afgestemd. Voeg ook een boodschap toe om het geheel een persoonlijk tintje te geven! Ook mensen die geen balkon of terras hebben, kunnen er van genieten. Geraniums kunnen namelijk ook prima in het interieur staan (als kamerplanten). Dol op koken? Beplant het kistje dan met geurgeraniums. Die kun je ook in gerechten verwerken.

2021-geraniums-3000-colourful-get-together-garden-03
2021-geraniums-3000-colourful-get-together-garden-04

Ingepakt

Eerlijk is eerlijk, het kweekpotje van de geranium is nu niet bepaald een fraai gezicht. Pak het eens in met een papieren zakje en bindt er een touwtje omheen. Schrijf er een tekst (bijvoorbeeld: bedankt of gefeliciteerd) en het cadeau is klaar!

2021geraniums-3000-colourful-get-together-garden-05
2021-geraniums-4000-urban-summer-escapes-08

Mand

Een decoratieve mand vol met geraniums is een origineel alternatief voor een boeket. Kies daarbij voor de lievelingskleur van de ontvanger of maak een kleurrijke combinatie voor een extra vrolijke uitstraling.

Moederdag

Omdat geraniums zo uitbundig bloeien, kun je er gerust bloemen uitknippen. Verras moeder eens met een bloemenhart op Moederdag. Bang dat je dan weinig meer kunt genieten van de geraniumplanten is niet nodig. Ze maken snel nieuwe knoppen aan en bloeien de hele zomerlang door!