×

Rust in de tuin met Daniëlle van Elleinterieur

Ken jij Danielle van Elleinterieur al? Deze blogger schrijft wekelijks over interieur en lifestyle. Daarnaast heeft ze gevoel voor stijl en oog voor detail. Ze heeft namelijk samen met Judith Huls een stylingbureau en is fotograaf. Onlangs zette Daniëlle de bloemetjes buiten. Met geraniums om precies te zijn. Voor een nadere kennismaking stelden we deze ‘bezige bij’ een paar vragen!

Hoe ziet je tuin eruit?

Onze tuin heeft een rustige uitstraling. Dat komt doordat ik veel wit gebruik en dat combineer met rotan en bamboe. Je vindt geen felle kleuren bij ons in de tuin. Door de vlonder en parasol van palmbladeren krijg je automatisch dat vakantiegevoel. Deze zomer gaan we niet op vakantie maar blijven we lekker thuis. Lekker bezig met onze tuin. Er komen namelijk meer planten maar ook een groot zwembad. Nu maar hopen op lekker veel zonneschijn!

Wel of geen planten?

Absoluut wel. Een tuin zonder planten bestaat wat mij betreft niet. Om deze zomer volop te genieten van bloemen heb ik geraniums in potten op de tafel gezet.

Uiteraard wit. Ik heb ze in potten gezet met een neutrale kleur. Niet alleen bevordert dat een rustige uitstraling ook de geraniums vallen extra goed op.

Een felgekleurde pot zou namelijk alle aandacht naar zich toe trekken en dat is zonde. De geranium heeft namelijk prachtige bloemen en bloeit de hele zomer dapper door.

Heb jij een bijzondere herinnering aan geranium?

Ik denk graag aan mijn oma. Zij had altijd een kleurrijke tuin vol met bloemen uiteraard ook met geraniums. Ik zie me daar nog zitten op het plaidje op het grasveld, al die kleuren en vooral veel ijsjes eten.

Wil je meer zien van het interieur en de tuin van Danielle? Ga dan zeker naar www.elleinterieur.nl of volg dan via Instagram .

Fotocredits: @Ellefotografie