×

De strakke tuin van Huizedop

Volg jij Huizedop al op Instagram? Een echte aanrader. Dagelijks geeft Judith een kijkje in haar huis en tuin! Op verzoek van Pelargonium for Europe ging ze aan de slag met bloeiende geraniums.

We stelden Judith gelijk 5 vragen:

Hoe ziet je tuin eruit?

Wij hebben een tuin op het zuiden. Onze stijl is tropisch strak met veel groen. We hebben lekker veel zitplaatsen zodat je op ieder moment van de zon en schaduw kan genieten.

Hoe breng je jouw tuin in vakantiesferen?

Onze tuin is eigenlijk al in vakantiesfeer door het gebruik van meerdere palmbomen. En met de hangmat waan je je direct op Ibiza.

Wat is je favoriete geraniumkleur?

In onze tuin vind je geen felle kleuren. Je ziet vooral veel groen met hier en daar witbloeiende planten. Soms met een vleugje roze, maar over het algemeen houden we van de combinatie groen en wit.

In welke potten het je de geraniums gezet?

Ik heb gekozen voor stoere, robuuste potten van Capi Europe. Ik vind ze prachtig en ze combineren heel goed met de ‘zachte’ bloemen van de geraniums.

Tot slot, heb jij een bijzondere herinnering aan geraniums?

De uitdrukking luidt ‘achter de geraniums zitten’, maar als je deze vooroordelen, los laat, zie je dat de geranium juist een heel frisse verschijning is!

Benieuwd hoe Judith’s tuin en interieur eruit zien? Volg dan zeker via Instagram of neem een kijkje op haar blog www.huizedop.nl.

Meer geranium inspiratie vind je op onze Facebook en Instagram!