×

De Bohemian tuin van Sabine

Hou je van kleur en een bohemianstijl? Volg dan eens Styled by Sabine. Deze interieurstyliste en blogger geeft je volop inspiratie! Met de zomer in aantocht zette Sabine de bloemetjes buiten en stelde Pelargonium for Europe een paar vragen.

Hoe ziet je tuin eruit?

Ik heb een klein voortuintje waar ik graag zit. Ik hou van een kleurrijke, bohemian stijl en daarom heb ik graag veel bloemen en groene planten. Daar word ik vrolijk van! Achter ons huis heb ik een terras en een moestuintje met onder meer aardbeien, frambozen, blauwe bessen en veel kruiden.

Hoe breng je jouw tuin in vakantiesferen?

Dat relaxte vakantiegevoel krijg ik met ons fijne loungeset en een lekker zonnetje. Een mooi kleurrijk buitenkleed en kleurrijke zomerbloeiers maken het helemaal af!

Wat is je favoriete geraniumkleur?

Het zal mijn volgers niet echt verbazen dat mijn favoriete geraniums roze zijn. Dat is nu eenmaal mijn lievelingskleur.

In welke potten het je de geraniums gezet?

Ik houd van een bohemian look en ga dus voor manden van zeegras of riet.

Tot slot, heb jij een bijzondere herinnering aan geraniums?

Bij geraniums denk ik aan vroeger en mijn lieve oma. Ik houd er van om de dingen van vroeger te laten herleven en in een nieuw en hip jasje te steken.

Wil je meer zien van Sabine’s interieur en tuin? Volg dan Styled by Sabine via Instagram of neem een kijkje op haar blog www.styledbysabine.com.

Meer geranium inspiratie vind je op onze Facebook en Instagram!