×

Geranium past prima tussen twee stijlen

Volg jij Huisje_35 al op Instagram? De dame achter dit account is Stefanie. Vijf jaar geleden postte ze haar eerste foto en inmiddels heeft Stefanie meer dan 18.000 volgers. Onlangs kreeg haar terras extra fleur met geranium. Een goede reden om een nader kennis te maken!

Hoewel de kleuren wit, beige en zwart veel terugkomen in de tuin zorgen knalroze en knalrode geraniums voor een pittig accent. Omdat de bloemen zelf al een felle kleur hebben, heeft Stefanie de geraniums in een neutrale, lichte pot gezet. Ze koos daarbij voor een mix van Franse geraniums en staande geraniums.

Stefanie: “Ik dacht stiekem dat geraniums een plant was voor opa’s en oma’s. Maar daar kom ik helemaal van terug. Het zijn prachtige, kleurrijke planten die in elke tuin een plekje verdienen!”

Stefanie heeft een tuin van zo’n 9 meter diep. Tegen het huis staat aan de linkerzijde een loungeset. Daarnaast een kattenren van ongeveer 6 meter lang en 1,5 meter breed. Achterin de tuin staat een schuur met daarvoor een kleine vijver met allemaal planten in potten en een grote zitzak. Aan de rechterkant van de tuin staat een hoge eettafel met barkrukken en een grote plantenbak van ongeveer 6 meter lang.

De stijl van de tuin bij ‘Huisje_35’ zit tussen Scandinavisch design en industrieel in.

Hout, rotan en zachte materialen worden afgewisseld om de tuin niet een ‘al te lieve’ uitstraling te geven.

Uiteraard staan er ook veel planten in de tuin.

Absolute musthaves volgens Stefanie in haar zonovergoten tuin zijn een parasol, een barbecue en planten!

Benieuwd naar het interieur en de rest van de tuin van Stefanie?

Volg haar dan via @huisje_35.